Activiteiten in de buurt

Met mylivy is het voor de bewoner, kennissen en familie kinderlijk eenvoudig om op de hoogte te blijven van activiteiten in de directe omgeving.

Via slimme algoritmes en kundig geschreven software is mylivy in staat om aanbod te geven van activiteiten in de buurt die voor jou interessant zijn.

Bewoners, kennissen en familie kunnen zelf activiteiten toevoegen en beheren via de overzichtelijke interface van mylivy. De hostess organiseert op basis van haar persoonlijke contact met bewoners ook activiteiten. Samen leuke dingen doen versterkt de band tussen bewoners en zorgt ervoor dat mensen er vaker op uitgaan. 

Naast de lokale activiteiten worden ook boekrecensies aangeboden geschreven door onze partner De Leesclub van Alles.  

Recepten en kookclinics aan huis

Via lokale partners kunnen extra diensten eenvoudig aangeboden worden via mylivy.

Een voorbeeld van een dergelijke diensen zijn kookclinics aan huis. Bewoners kunnen eenvoudig via mylivy een kookclinic bestellen en toevoegen aan het gedeelde activiteitenoverzicht.

Alle benodigde ingrediënten kunnen via de lokale partners besteld worden via de mylivy. Via een druk op de knop kunnen boodschappen gedaan worden en worden ze aan huis bezorgd. Alles overzichtelijk via een enkele omgeving.

mylivy haalt van diverse bronnen recepten en toont deze gezamenlijk op de mylivy iPad. Bewoners kunnen zelfstandig ook recepten toevoegen en hun favoriete recepten aangeven. Zo dagen we elkaar uit om de lekkerste gerechten te bereiden.

Was en strijk service

Iedereen houdt van vers gewassen en gestreken wasgoed. Je waant jezelf in een luxe hotel. 

Met mylivy wordt dit werkelijkheid. Door gebruik te maken van onze lokale partners kunnen bewoners eenvoudig en snel via de hostess of iPad alles laten wassen en strijken.

De was wordt op een voor de bewoner geschikt moment opgehaald en gewassen en gestreken weer terug gebracht. Via de mylivy omgeving zijn de kosten en afspraken eenvoudig terug te vinden.

Computerhulp

De digitale wereld is volop in beweging. Internet is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wij hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?

mylivy biedt hulp bij al je vragen over de computer, tablet, smartphone en alle andere digitale apparaten.

Of de bewoners nu een back-up willen laten maken, een virus hebben of problemen hebben met een vastgelopen computer of telefoon. mylivy geeft assistentie en helpt de bewoners graag.

Domotica

Domotica is de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.  

mylivy kan al uw apparaten verbinden bij u thuis, van verschillende merken en technologieën. Bestuur uw huis met de mylivy iPad.

mylivy kan uw lichten aanzetten als u thuiskomt, maar ook uw favoriete muziek afspelen en de gordijnen openen als u wakker wordt. U kunt ook uw verwarming op afstand bedienen en uw verlichting  s ‘avonds automatisch laten dimmen.

De voorbeelden zijn eindeloos. Neem contact op voor de mogelijkheden in uw specifieke situatie via domotica@mylivy.nl

Mist u iets?

Zou u graag een specifieke dienst terug willen zien in het aanbod van mylivy?

Stuur ons een bericht en we we wisselen graag met u van gedachten. Schroom niet om met ons in contact te treden. Ook als u zelf een dienst wilt gaan aanbieden op mylivy.

U kunt een bericht sturen naar diensten@mylivy.nl