Over ons

Mylivy is in 2017 ontstaan door een kleine groep ondernemers. Een aantal  van ons is de 40 net gepasseerd en heeft ouders die op zichzelf wonen en dat graag willen blijven doen. Ook als het allemaal wat lastiger gaat!

Nu zijn wij al wat ouder en hebben onze sporen in het bedrijfsleven  verdiend.  Vanuit de frustratie dat er nog steeds geen goeie oplossing is om lekker te blijven wonen waar je woont of de mogelijkheid hebt om naar een woning te gaan waar je wel blij van word, hebben wij een oplossing gecreëerd waarin we zelf geloven: MyLivy. Ook wij gaan echt niet naar een verzorgingshuis of nog erger een serviceflat!

Mylivy is een doorbraak in de manier waarop wonen, comfort en zorg wordt gecombineerd. MyLivy denkt groot maar begint klein. Het product en het concept achter het product is zeer goed schaalbaar en geschikt voor vele doelgroepen. We gebruiken bewezen technologie, maar de manier waarop we het toepassen is absoluut uniek.

We vinden het echt heel tof  om in Kennemerland te starten. Nieuw Boekenrooie is een heel mooi project en ook onze particuliere propositie komt goed van de grond.

Wij zijn heel enthousiast en trots op ons concept. Ook zijn we heel benieuwd wat jij ervan vindt. Laat het ons vooral weten via info@mylivy.nl of  volg ons op social media