Zorg

MyLivy verandert de manier waarop wonen, vitaliteit en zorg wordt gecombineerd.

Met MyLivy kunt je als zorgorganisatie mensen in hun eigen huis bedienen. Dit door zelf een fysieke hostess aan te bieden. Samen met de virtuele assistent lever je altijd “iemand achter de hand” en zo veiligheid in een thuissituatie. 

Maar met MyLivy bied je ook op individueel niveau comfort en service aan cliënten. Cliënten kunnen jouw producten en diensten afnemen zoals maaltijden, stomerijdiensten maar ook lokale diensten zoals hulp bij klusjes in huis of ICT problemen. MyLivy werkt alleen met bekende leveranciers zodat je cliënt altijd van tevoren weet wie er langskomt.  

Voor activiteiten als een yoga-sessie of een gezamenlijke boswandeling nodigt de hostess je cliënten regelmatig uit. Net als voor de wekelijkse fysio oefeningen in je eigen Zorghuis: de cliënt is van harte welkom. Heeft hij of zij zelf een goed idee voor een leuke activiteit en wil niet alleen? Via MyLivy kan de cliënt  ook zelf een voorstel doen!

Ook kunt je via MyLivy bijdragen aan een langer vitaal leven van je cliënten. Is er een concert in het theater, of een interessante voorstelling in de schouwburg? De hostess nodigt ze uit en wie zin heeft, gaat mee. Vervoer, eventueel een diner, toegangskaarten – de cliënt hoeft zich nergens zorgen over te maken, alles kan door MyLivy worden geregeld.

Voor praktische dagelijkse zaken kun je je cliënten ook bijstaan.  Is er een afspraak bij de fysiotherapeut, of is er een medisch consult gepland de hostess  helpt met voorbereiden, inplannen, vervoer en indien nodig assisteert ze de client zelfs bij het consult.

Voor vragen over zorgprojecten neem contact op met:

zorg@mylivy.nl