Voor jou

Wil je helemaal niet verhuizen maar word je er ook niet jonger op en voel je soms toch wel wat kwetsbaar? MyLivy is er voor je.

Mylivy biedt comfortabele en betrouwbare diensten aan huis als de stomerij en hulp in de huishouding, zodat je niet alles meer zelf hoeft te doen. En een hostess die bereikbaar is via de “ Bel me even knop” of via een bericht op de tablet. Zo blijf je lekker thuiswonen en is er altijd iemand achter de hand.

Ook voor activiteiten als een yoga-sessie of een uitdaging in de lokale sportschool. Als je wilt ben je van harte welkom! Heb je hulp nodig met technologische vraagstukken over je computer, smartphone of televisie? Met één druk op de knop helpt MyLivy je, digitaal of persoonlijk. 

En heb je een keer een afspraak bij de dokter of fysiotherapeut of heb je andere medische zorg nodig?  De hostess helpt je met vervoer en assisteert indien nodig bij het consult en opvolging.

Wij zijn gestart met een lokaal initiatief in de omgeving Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal en Overveen.  Wil je meedoen tegen gereduceerd tarief neem dan even contact op met:

kennemerland@mylivy.nl