Voor jou

Wil je helemaal niet verhuizen maar word je er ook niet jonger op en voel je soms toch wel wat kwetsbaar? mylivy is er voor je.

mylivy biedt comfortabele en betrouwbare diensten aan huis als de stomerij en hulp in de huishouding, zodat je niet alles meer zelf hoeft te doen. En een hostess die bereikbaar is via de “ Bel me even knop” of via een bericht op de tablet. Zo blijf je lekker thuiswonen en is er altijd iemand achter de hand.

Ook voor activiteiten als een yoga-sessie of een uitdaging in de lokale sportschool. Als je wilt ben je van harte welkom! Heb je hulp nodig met technologische vraagstukken over je computer, smartphone of televisie? Met één druk op de knop helpt mylivy je, digitaal of persoonlijk. 

En heb je een keer een afspraak bij de dokter of fysiotherapeut of heb je andere medische zorg nodig?  De hostess helpt je met vervoer en assisteert indien nodig bij het consult en opvolging.

Wij zijn gestart met een lokaal initiatief in de omgeving Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal en Overveen.  Wil je meedoen tegen gereduceerd tarief neem dan even contact op met:

kennemerland@mylivy.nl

Corporaties/gemeenten

Wilt u uw bewoners meer ondersteunen in welzijn en welbevinden? of wilt u stimuleren dat bewoners meer met elkaar gaan doen en meer sociale interactie hebben? of wilt u de vragen van uw bewoners kanaliseren naar het juiste loket? Dan kan mylivy u daarbij helpen.

De mylivy community blijft leuk omdat deze niet alleen digitaal leeft, maar er actief energie in wordt gestoken door de hostess.

De gebruikers vinden het prettig om op de hoogte te worden gehouden van activiteiten en zelf te kiezen waar ze wel of niet aan meedoen.

Het is een open systeem waar ook nieuwe buurtbewoners bij aan kunnen sluiten.

En de zorg die kan in mylivy eenvoudig worden opgeschaald als het met de gezondheid van uw bewoners wat minder gaat.

Vastgoed-ontwikkeling

mylivy verandert de manier waarop wonen, vitaliteit en zorg wordt gecombineerd.

Het is niet alleen een idee: mylivy wordt in het project Nieuw Boekenroode ook daadwerkelijk toegepast. Project Nieuw Boekenroode is een ontwikkeling van 16 woningen in een eeuwenoud landschap, tussen villa’s en landerijen en vlakbij het centrum van Haarlem.

Wonen doe je in je eigen woning, maar wel met de wetenschap dat buren en de hostess niet ver weg zijn. Er is dus altijd iemand thuis! Omgeven door comfort via mylivy ben je onderdeel van een social community. Met eventueel op maat geleverde zorg houd je een heerlijk vrij en toch beschermd gevoel.

Indien u een zorgcomplex met een maatschappelijke bestemming wilt ontwikkelen tot een wooncomplex dan is dit zonder bestemmingswijziging mogelijk met mylivy.nl.

Voor vragen of advies bij herontwikkeling neem contact op met:

vastgoed@mylivy.nl

Zorg

mylivy verandert de manier waarop wonen, vitaliteit en zorg wordt gecombineerd.

Met mylivy kunt je als zorgorganisatie mensen in hun eigen huis bedienen. Dit door zelf een fysieke hostess aan te bieden. Samen met de virtuele assistent lever je altijd “iemand achter de hand” en zo veiligheid in een thuissituatie. 

Maar met mylivy bied je ook op individueel niveau comfort en service aan cliënten. Cliënten kunnen jouw producten en diensten afnemen zoals maaltijden, stomerijdiensten maar ook lokale diensten zoals hulp bij klusjes in huis of ICT problemen. mylivy werkt alleen met bekende leveranciers zodat je cliënt altijd van tevoren weet wie er langskomt.  

Voor activiteiten als een yoga-sessie of een gezamenlijke boswandeling nodigt de hostess je cliënten regelmatig uit. Net als voor de wekelijkse fysio oefeningen in je eigen Zorghuis: de cliënt is van harte welkom. Heeft hij of zij zelf een goed idee voor een leuke activiteit en wil niet alleen? Via mylivy kan de cliënt  ook zelf een voorstel doen!

Ook kunt je via mylivy bijdragen aan een langer vitaal leven van je cliënten. Is er een concert in het theater, of een interessante voorstelling in de schouwburg? De hostess nodigt ze uit en wie zin heeft, gaat mee. Vervoer, eventueel een diner, toegangskaarten – de cliënt hoeft zich nergens zorgen over te maken, alles kan door mylivy worden geregeld.

Voor praktische dagelijkse zaken kun je je cliënten ook bijstaan.  Is er een afspraak bij de fysiotherapeut, of is er een medisch consult gepland de hostess  helpt met voorbereiden, inplannen, vervoer en indien nodig assisteert ze de client zelfs bij het consult.

Voor vragen over zorgprojecten neem contact op met:

zorg@mylivy.nl